Asbestsanering

Asbestrenovatie

Cauwelier heeft niet enkel 50 jaar ervaring in dakrenovaties, we beschikken ook over opgeleide werkkrachten voor het saneren en renoveren van asbesthoudende leien. Leien met asbest mogen volgens de asbestwet namelijk niet meer gereinigd worden. De wetgeving zegt trouwens ook dat tegen het jaar 2040 al het asbesthoudend materiaal uit Vlaanderen moet verdwijnen.


Asbest herkennen

Hoe u kunt weten of uw leien al dan niet asbesthoudend zijn? Een eerste belangrijke aanwijzing is het productiejaar. Leien die na 1996 geproduceerd werden, zijn asbestvrij. Werden uw leien voor 1990 vervaardigd, dan bevatten ze vrijwel zeker asbest. Heeft u nog twijfels over de mogelijke aanwezigheid van asbest in uw leien dak? Raadpleeg dan onze meer uitgebreide checklist omtrent asbesthoudende leien.


Het achterhalen van de aan- of afwezigheid van asbest is belangrijk, want dat bepaalt of er nood is aan een renovatie of een reiniging. Zijn uw leien niet asbesthoudend? Dan kunnen ze probleemloos gereinigd worden door Mosmonster.


Dakrenovatie

Als er wel sprake is van asbest, kunt u bij ons terecht voor een dakrenovatie. We staan u graag met raad en daad bij. 


Op welke premies heb ik recht?

Misschien wel op meerdere. Sedert 01/01/2021 gelden nieuwe spelregels. Voor de volledig uitleg lees meer


Meer informatie? Vragen? Offerte?

B2C Asbestsanering 

   Terug naar boven

B2B Asbestsanering

    
VOOR

 NA  
Terug naar boven

Ontdek onze cases

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk alvast enkele van onze cases rond asbestrenovatie. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Cases bekijken

Meer info? Vraag? Offerte?

Aarzel niet om ons te contacteren indien u meer informatie wenst over asbestrenovatie.
Ook een vrijbijvende offerte bezorgen we met alle plezier.

CONTACTEER CAUWELIER
x