Over Cauwelier

U ZOEKT EEN SPECIALIST IN DAK- EN GEVELBEKLEDING? WELKOM BIJ CAUWELIER! 


Meer dan 45 jaar, zo lang bestaat Dakwerken Cauwelier. Waar het in 1969 ooit startte als eenmansbedrijf  is het vandaag een gewaardeerde en trendsettende onderneming. We zijn specialist in het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten dak en gevelbekleding bij nieuwbouw of renovatie. En ondertussen is ook ontmossing van daken een volwaardig gespecialiseerde bedrijfsactiviteit. Dakwerken Cauwelier is erkend plaatser van kwaliteitsproducten:


  • Recticel
  • Eternit
  • Unidek
  • Powerroof
  • Restirix


Deze fabrikanten eisen van hun plaatsers een doorgedreven vak- en productkennis en voorzien regelmatig in innovatieve bijscholing. 


Zaakvoerder Filip Cauwelier is ook actief in de Bouwunie als lid van de stuurgroep ‘hellende daken'.


U wilt kwaliteit? Cauwelier geeft u die!  


Met de kracht van meer dan 20 goed opgeleide en gedreven medewerkers laten wij u keer op keer een optimaal resultaat  zien. En dankzij ons modern uitgerust machine- en wagenpark blijven we u topkwaliteit garanderen. 


Geeft u om het milieu? Cauwelier ook!


We dragen bij tot een milieubewuste bedrijfsetiquette. Zo gaan we prat op netheid en orde. Zowel binnen het eigen bedrijf als op de werflocatie. Als wij de werkplek verlaten nemen wij ook al ons afval terug mee.


Regio

We zijn actief in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen, zo voeren we bijvoorbeeld in Roeselare, Kortrijk en Brugge dakwerken uit maar bij uitbreiding gaan we in heel Vlaanderen aan de slag.x